fredag den 11. november 2016

Sønderborg Kommunes socialpolitik 2017-2020 sendt i høring




HØRING: Årsagen til høringen er udarbejdelsen af en socialpolitik for handicap-, psykiatri- og udsatte-området for 2017 - 2020.
Og formålet er med socialpolitikken er at skabe en fælles vision og værdimæssig ramme om opgaveløsningen på tværs af handicap-, psykiatri- og udsatteområdet som der står i Sønderborg Kommunens invitation til at komme med indput.

Socialpolitikken er bygget op om den overordnede vision: Et aktivt, selv-stændigt og meningsfuldt liv – med udgangspunkt i den enkeltes håb og drømme. Og hele indholdet bliver struktureret om fire fokusområder. Som er: Værdighed, sociale fællesskaber, beskæftigelse og nytænkning. Værdierne: Dialog, aner-kendelse, samarbejde og engagement udgør en vigtig del af værdigrundlaget for politikken, og handler om mødet mellem borger og kommune.I forbindelse med udarbejdelsen af socialpolitikken har der været igangsat en proces med involvering af både borgere, medarbejdere og interesseorganisationer.  

 Høringssvar  skal  indsendes senest fredag den 2. december 2016 til AC-planlægger Anita Hemmersam, e-mail: ahem@sonderborg.dk
Du kan læse  mere her på nedenstående 3 link: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar