søndag den 20. november 2016

Har Danmarks Radio dannet en Task Force?





KOMMENTAR: Danmarks Radio har dannet en Task Force  af journalister, som har fået  til opgave at finde dårlige og negative historier,   woldwide  om  kommende præsident Donald Trump. En sådan overskrift eller presse meddelelse  ville for mange lyttere og seere ikke vække opsigt. Når man tager i betragtning, hvad  der kommer ud af højttalerne og  hvad man kan se på skærmen.  Men den er ikke korrekt for de har ikke meddelt  det  – endnu!


 Danmarks Radio´s kampagne journalistik, som  bringer mider frem  om den tid vi blev turet ørerne fulde af hvor godt det var at leve i DDR,  hvor humane Nordvietnam førte krig mod de amerikanske styrker og  nu til dags hvor meget flygtninge og indvandrere vil betyde for den fremtidige alderdoms og  pensions sikring og for at vi nok arbejdskraft til rådighed i fremtiden samt hvor unødvendig  grænsekontrollen er. 


Kampagne journalistikken er  således ikke et ukendt fænomen  for Danmarks Radio, som  ellers har til opgave at berette redeligt, neutralt, objektivt, informativ og sobert om det der sker i verden det der sker i lille Danmark. De skal ikke agerer folkeopdragere for at  befolkningen skal overtage journalisternes egne meninger og holdninger ej heller magthavernes.

 Men berette hvad der rører sig i hele landet hele verden , dele sol og vind lige, objektivt og sobert, men denne øvelse,  træder mere og mere i baggrunden. Derfor bliver man overrasket i Københavnstrup og omegn  når  Trump vinder og Dansk Folkeparti  fik hver tredje stemme i Sydjylland. Lige  nu skal vi alle mene Messerschmidt og og hermed  DF  har tømt hele EU´pengekasse og  købt  kuglepenne hos en god  ven - TJA!  En artikel om hvor meget og hvad PRO EU partierne har anvendt af deres EU penge til skal man  kigge i vejviseren efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar