torsdag den 10. november 2016

Alle ( næsten) slikker sår.



Donald Trump. Free Foto


SÅR-SLIKNING: Radio, TV, aviser og   såkaldte  meningsdannere, og ikke mindst meningsmåling institutterne. De tog alle grueligt fejl. Man  har i månedsvis gjort grin med  Donald Trump. Og svoret ham politisk død adskillige gange. Og slet ingen chancer for at  vinde præsident embedet i USA. Men det gjorde han. Med overvældene  flertal på 306 valgmænd ud af 538  de sidste  232 gik til Clinton.

Men det er ikke kun  medierne der nu  skal sluge kameler og slikke sår, tager man den tyske udenrigsminister Frank-Walter Steinmeier, (soc) som i utvetydige udtalelser, nedgjorde Donald Trump,  inden valget, en tysk minister som aspirerer til at blive måske Tysklands næste præsident, så kan man  jo spørge hvor ligger intelligensen  mon gemt, når man ikke engang kan holde sin mund, med egne personlige holdninger på en post for sit land som Udenrigsminister ?  Fru Merkel prøver endog at belære amerikanerne i sin  tillykke tale til Donald Trump om menneskerettigheder  m.m . Det bevidner måske igen når personer bliver for længe i deres høje embede ender de  fuldkomne, ubelærbare  og magtfuldkommen, men måske fru Mekel vil få teksten læste af vælgerne ved næste forbundsdagsvalg

Det giver minder tilbage til Folketingsvalget 2015,  i Danmark, hvor der ikke skortede på folk der ville forklare hvor dumme, og uudannede  de mennesker var, som stemte på Dansk Folkeparti i Syddanmark.  Samme model bruges nu i USA af de ubelærbare  besserwissere.

Det er jo også tankevækkende, at det ofte er personer, som ikke befinder sig nu her i USA, som ved bedst hvad der er godt for landet og dets indbyggere. Ja de ” aller - mest” kloge er jo ofte  de mennesker som befinder sig  i et helt andet land  end deres hjemland. Vi har jo også hørt udtalelser som: ”jeg skammer mig over Danmark”  fra disse u-lendige   danskere langt fra hjemstavnen  eller på fedt job i Brussel måske.   Jeg tror mange af disse besserwissere,  helst undgår at slikke deres sår,  for det gør simpelthen stadig for ondt, så er det langt lettere at  gøre de der har stemt ”forkert” dumme og u-udannede. U-tænkende. Erhard Jakobsen sagde: Vælgerne er som oftest  de klogeste.  Måske derfor de sendte  datteren Mimi  og CD ud i møket da de skiftede  holdninger…og gik i et med de Radikale og Socialdemokraterne på det tidspunkt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar