onsdag den 23. november 2016

VENSTRE opstiller regionsformand STEPHANIE LOSE




 Stephanie Lose i Regionssalen...

POLITIK: Venstres medlemmer valgte mandag aften uden modkandidat og derfor  enstemmigt regionsrådsformand Stephanie Lose som spidskandidat til regionsvalget 2017. Så man kan næsten kalde det en kårring. Men mange uden for Venstre undre sig,  mig selv inklusiv.


Hans Peter Toft:·
Tja hvad skal man sige - Hun har da også gjort det fantastisk, kostet regionen millioner af kroner på en fejlslagen Ambulance - udlicitering, de alt for høje lønninger i regionen o.s.v. Jo hun bør genvælges! Hun er jo dygtig!

Henning Nørret Nielsen ·
Der retter du lidt bager for smed. Det var retteligt forhold, der blev skabt under den tidligere regionsrådsformand, hun har fået det lidet misundelsesværdige arbejde, at skulle rydde op. Om ambulanceudliciteringen var fejlslagen, kan man jo diskutere. Falck's rolle i den sag bliver jo fortsat undersøgt, og regionen kan jo ikke bebrejdes, at Falck kastede mange midler ind i, at projektet skulle mislykkes.

Hans Peter Toft ·
Henning Nørret Nielsen: Ja den tidligere regionsformand CARL HOLST, var også så dygtig, det har du ret i. Men ledelsen af regionsrådet, med fejludbetalinger og så videre, og hele handlingen efter han var trådt ud, kan man nu ikke skubbe den uheldige Carl i skoene, da var han jo sendt på orlov, fra Folketinget, fordi han også havde været så dygtig som Forsvarsminister. Tænk også på dygtige Lars Løkke Rasmussen, som nyder så stor tillid inden for Venstres rækker og får fine anbefalinger af Carl Holst.
Nej Venstre er her inde på et skråplan, når det gælder om at udpege respekterede og anbefaleres værdige kandidater som vælgerne gerne vil stemme på. Nu er det for det meste et fravalg, som så bliver til et tilvalg, af noget som man i grunden ikke vil ha!

Hans Mortensen :
Hans Peter Toft - Syntes ikke du er fair, når du giver Stephanie Lose skyden for noget, som næsten hele Regionsrådet var med til, at vedtage. Det vil klæde dig, at sætte dig lidt ind i sammenhængen, ingen du hænger nogen ud.
Men hensyn til ambulancerne kunne Regionsrådet jo ikke træffe end anden beslutning, end vægle BIOS, efter konkurrenceloven bestemmelser. Og jeg er helt sikker på, at var Falck blevet valgt og Regionens borger dermed var blevet pålagt en ekstraudgift på mere end 100 mill. kr, ville der også havde været kraftig kritik.
Og det er jo så nemt, at sidde på bagsmækken og råbe op, uden at skulle stilles til ansvar.

Hans Peter Toft :
 Ja Hans Mortensen , Når man er øverste politiske chef for region, så har man da ansvaret for de umulige udbetalinger, manglende styring af regionen som laller af sted, med for høje lønninger, som man ikke får korrigeret og så videre. Jo fru Lose har ansvar. Men det er jo altid let at skrive, alle de andre var også med, det  er hende der er formand, som kommer med forsalg og oplæg til regionsmøderne og Venstre folk sidder på vigtige udvalgsformandsposter. Men forhåbentlig ikke efter næste valg i 2017. Der trænges virkelig til luftforandring i Regionen. Og derfor forstår jeg ikke at Venstre stiller op med en efterfølger som reelt er udpeget af Carl Holst!


Henning Nørret Nielsen ·
Du er inde på noget af det rigtige, når du skriver:"som vælgerne gerne vil stemme på".
Du bliver jo kun valgt, såfremt vi stemmer på dem, og derved kan jeg så konstatere, at i og med de er blevet valgt, så findes der åbenbart i dette land en hel del mennesker, med et andet syn på de forhold end dig. Det hedder demokrati, håber du kan leve med det.

Hans Peter Toft ·
Henning Nørret Nielsen, man bliver ikke kun valgt fordi nogen stemmer på en, det er jo de færreste kandidater som kan nøjes med "egne stemmer" og ikke har brug for liste stemmerne samt stemmer fra de øvrige liste kandidater, som ikke kommer ind. Derfor er det vigtig at vælgerforeningerne opstiller kandidater, som ikke har politisk smuds ,på fingrene, har vist uduelighed tidligere i politiske valgte embeder o.s.v. så listen i sig selv ikke bliver en utroværdig samling af politiske kammerater, som har noget på hinanden, eller det der er værre. Det fortjener vælgerne og demokratiet ikke. Så om igen Venstre lad os få valget imellem "ordentlige" kandidater. Både til Regionen, Byråd og Folketinget. Det må være enhver vælgerforenings fornemste pligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar