lørdag den 19. november 2016

Cross, Schack og Ostermann gjorde det igen.....





UNDERHOLDNING: Cross, Schack og Ostermann gav  koncert i Augustenborg fredag  aften (18.11.2016) i Kultursalen, hvor publikum fik alt hvad der kunne trækkes ud af 2 guitarer og et vaskebræt med tilbehør.. 
 
Billy Cross...
Rock og blues musik, med  en styrke og intensitet, som ikke  slap øregangen selv  flere timer efter koncerten. Publikum oplevede ekvilibristiske strenge vridning af den nu 70 årige Billy Cross , som ikke viste spor alderdomssvækkelse, når fingrene  med astronomisk hastighed bevægede  fra guitarspades yderste position til de mere  guitarkrop nære regioner, hvor strenge lyden selv der fra  blev sendt ud  præcist til publikum. 
 
Mik Schack  på vaskebræt
Og at det ikke kun var Billy   som var  god på scenen fik publikum  bevist flere gange når den næsten jævnaldrene Flemming Ostermann, gav anskuelighedsundervisning i  hvordan en bas også kan spilles, suverænt, hvor man ikke kun kunne glæde sig over den lyd der kom ud af højtalerne, men også fingerspil  som  var med til at give koncerten en dimension så man ikke troede at man kun lyttede til to guitarer og et vaskebræt, et vaskebræt som blev lige så  suverænt og  professionelt  betjent som de to øvrige musikere spillet af  den lidt yngre Mik Schack (64) – som i grunden skulle have siddet som Greve på Schackenborg i Møgeltønder, som han gav afkald på som arving, for at Prins Joachim  kunne blive slots og gods ejer for en tid. Men ingen i salen ønske ham derhen  efter koncerten. Godt arrangement af kulturafdelingen i Midtals Idrætsforening.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar