torsdag den 3. november 2016

Vand ud af ørerne- jeg er dybt forbovset!

Gunnar Hattesen


Gamle travere fra Gunnar Hattesen, som nu er ansvarshavende redaktør  og ejer af Gråsten Avis havde i 2002 drømme om, at komme i Folketinget for Venstre, og havde af den grund sat en annonce i Digepostensom var lidt tvetydig, og af mange blev opfattet som en officiel annonce der var indrykket af Venstres Løgumklosterkredsafdeling og en anbefaling af  Gunnar, og en journalist henvendte sig derfor til Gunnar Hattesen for at få en forklaring

Journalisten:God dag Gunnar Hattesen, jeg sidder her med en annonce i Digeposten, der profilerer dig som Venstres bud på Løgumklosterkredsens folketingskandidat. Men kredsens formand, Gudrun Christensen, afviser at have noget med annoncen at gøre. Hvordan kan det gå til?

Gunnar:  Det er en privatannonce. Det er en, jeg har indrykket. Det fremgår da også tydeligt. Vi står jo midt i en valgkamp, hvor tre kandidater skal i kontakt med flest mulige vælgere, eller i dette tilfælde flest mulig delegerede. Det gør man blandt andet gennem en annonce. Det er helt i orden.

Journalsiten: Synes du ikke, at annoncen mere end antyder, at Venstre står bag dit kandidatur.

Gunnar  :Nej, alle der følger med i debatten er klar over, at der er tale om et kampvalg - inden for partiet Venstre. Det er også derfor, at partiets logo er med. Det er helt naturligt. Jeg er dybt forbavset over, at nogen ikke kan se forskel.








ØØØØH   selvom den ikke er helt frisk så kunne den måske finde plads i Æ Rummelpot-2016 hvor Gunnar nu også er redaktør, det er jo smart at man  selv kan levere stoffet... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar