tirsdag den 15. november 2016

STATOIL rives ned og der kommer nye p-pladser omkring Gråsten Slot





GRÅSTEN: Sønderborg Kommune har købt benzinstationen  123 Statoil på Slotsgade 26 og omdanner matriklen til parkeringspladser med tilhørende toiletfaciliteter. 

Dermed bliver der skabt bedre adgang til området omkring Gråsten Slot og endnu bedre rammer for turismen i Gråsten.

Turister der besøger Gråsten Slot kan glæde sig til, at byen snart kan kommer til at tilbyde endnu flere parkeringspladser i området omkring slottet. Sønderborg Kommune har nemlig købt ejendommen Slotsgade 26, hvor der i dag ligger benzinstation. Nu er planen, at opføre parkeringspladser og offentlige toiletter på grunden og derved forbedre forholdene for de mange turister, der besøger Gråsten.


"Gråsten Slot er et meget, meget populært turistmål, og når fx Den Kongelige Køkkenhave står helt klar, så er jeg slet ikke i tvivl om, at der vil komme endnu flere turister til Gråsten. Derfor er jeg rigtig godt tilfreds med, at vi nu kan få forbedret parkerings- og toiletforholdene omkring slottet", fortæller formanden for Erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj.


Formanden for Erhvervsudvalget,
Ole Wandahl Stenshøj glæder sig over,
at der nu kan etableres flere parkeringspladser
i området omkring Gråsten Slot



Gråsten Slot har oplevet en markant stigning i antallet af besøgende, ikke mindst efter HKH Dronning Margrethe tidligere i år fremviste slottet og slotshaven i DR-serien "Dronningens Slotte". Og da kongehuset samtidig har givet tilladelse til, at Den Kongelige Køkkenhavn åbnes for publikum, forventes antallet af turister kun at stige yderligere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar