torsdag den 17. november 2016

Hvis det er fakta, så benægte jeg fakta....






KOMMENTAR: Når man hører og læser  om alle de genvordigheder,  ja ulykker og ”natur”  katastrofer, som vil rulle hen over Europa ja hele Verden, på grund af nord amerikanernes  valgt af Donald Trump til kommende præsident, endnu  før han har fremlagt programmet for  præsidentskabet. Kan man jo ikke undgå at tænke på,  hvad kan det dog ikke blive til, når han først kommer i gang. En sådan en opmærksomhed og undergangsstemning   fra alle sider ikke mindst  journalisterne og de meget utidige kommentarer fra fnugfrie  europæiske ledere. En belærende Merkel, en moralprædikende   Hollande,   som måske ikke har noget at sige Donald på med sine egne eskapader i præsident embedet. 

Måske  alle kommer til at stå i kø enten ved døren til Det Hvide Hus eller ved håndvasken for enten at sige undskyld eller vaske sig  uskyldsrene. Journalisterne  indrømmer sikkert intet, de skriver sig jo  ud af det, med henvisning til de dumme, de uudannede  og arbejdsløse som har stemt på Trump, de viste ikke bedre. Og de vil hellere død, end indrømme de tog fejl. 

De der kan huske da Ronald Reagan skulle overtage embedet kan nikke genkende til disse  elitære profeter, som selv efter, det modsatte af deres forudsigelser var gået i opfyldelse, stadig ikke   ville eller vil anerkende Ronalds  betydning for  USA´s økonomiske opsving og Europas genforening. 

Hvis det er Fakta, saa benægter a Fakta, citat af 

folketingsmedlem Søren Kjær

Ingen kommentarer:

Send en kommentar