onsdag den 24. oktober 2018

En voldssag, ved Retten i Sønderborg, som har sit udspring i Gråsten omegn, blev ikke gennemført fordi, to af de tre anklagede ikke var mødt, de var begge udvist til USA.



RETSSAGER: En retssag, som var berammet til at foregå i dag, med tre  tiltalte i  en voldssag fra Gråsten området, kom ikke i gang, da to af de tiltalte, en mor og datter var rejst  til USA. 

Og anklagemyndigheden havde ikke haft mulighed for at forkynde sigtelsen rettidigt eller overhovedet.  Men på trods af det, var der mødt 3 forsvarer en anklager to  lægdommere og en dommer samt flere tilhørere og en bisidder  og pressen.

Retssagen var berammet til at køre over to dage. Men der var allerede fra starten problemer med at få sagen i gang, da der var en side løbene sag, hvor ” hittehund” sagen var den som første skulle afvikles. Men den enes forsvarer, ham der var mødt,  var optaget af en anden sag i en anden retssal, og den trak ud en lille times  tid , og man kunne ikke komme i gang med nogen af sagerne før han kom tilstede og derfor sad der rigtig mange uvirksomme mennesker i retssalen. 

På et tidspunkt oplyste dommeren, at man lige så godt kunne gå i gang og fik hjemsendt  de to domsmænd, da han var klar over, at domsmandssagen ikke blev til noget på grund af at forsvarer for  den tyske statsborger som var mødt, ville   kræve   de to medanklagede  der jo befandt sig i USA ,som vidner i domsmandssagen, og en retssag kan derfor ha´lange udsigter.
Jeg talte med nogle af de personer som var med i retten for overværer den, og de mente at de to udeblevne endog  hver  havde fået 100 t. kr af den danske stat  for at rejse, jeg har dog ikke kunne få det  bekræftet endnu.

 Artikel om udeblivelser...
http://graasten-nyt.blogspot.com/2018/01/udeblivelser-fra-retten-koster.html




Ingen kommentarer:

Send en kommentar