onsdag den 24. oktober 2018

Større politiaktion på Truenbrovej ved Avnbøl?


Tilføjelse  klokken  15:43


Anklagemyndigheden fremstiller torsdag  den 25.10. kl  09.00 64-årig mand fra Avnbøl i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Sigtet for voldeligt overfald mod en 32-årig mand i Avnbøl – begået i privatsfæren. P.t. ikke yderligere pga anmodning om dørlukning

Tilføjelse klokken 17:40

Et vidne beretter i Jydske Vestkysten til journalist Holger Jepsen:
 
…Der løb en mand kun iført underbukser, og hele kroppen var indsmurt i blod. Han løb bare der langs landevejen.
Læs hele artiklen her …………https://www.jv.dk/soenderborg/Voldsoffer-indsmurt-i-blod-loeb-paa-landevejen-kun-ifoert-underbukser/artikel/2655888
 

Kl. 13:11
GRÅSTEN/ Avnbøl: Politiet havde i dag  onsdag  ca 10:20  afspærret afkørslen  i rundkørslen  ved Sønderborg motorvej, som går ind i Truenbrovej mod  Avnbøl og  Ullerup.  

På Truenbrovej mod Avnbøl holdt der  to  lastbiler i den ene side  af vejen  og en kø af personbiler bag ved de to og en Politivogn holdt på tværs af vejen foran de to  lastbiler og en anden  politivogn spærrede udkørslen   fra rundkørslen  til Truenbrovej  mod  Avnbøl. Så da rutebilen som kører til Avnbøl og Ullerup, kom kørende fra Adsbøl, stod det hele stille i rundkørslen da den blinkede af og blokere hele vognbanen i rundkørslen. Det blev et problem for biler, som kom fra Sønderborg Motorvejen og skulle til Gråsten, de   kunne ikke komme videre. 


På parkerings pladsen på Avnbøl siden, var der parkeret en af politiets VW bus som havde et skilt på med Indsatsleder.  Så der er måske tale om en større aktion,  som man ikke vil berette om  TWIT..? Jeg har forespurgt, men har endnu ikke fået svar. På et tidspunkt mistede flere   personbil chauffører tålmodigheden og vendte bilen og kørte mod Avnbøl igen….


Ingen kommentarer:

Send en kommentar