onsdag den 24. oktober 2018

Man skal ikke "bruge" politiet til at skaffe sig af med en uønsket hund!




RETSSAG:  En tiltalt  mandlig  tysk statsborger og hans kæreste, som boede i Danmark,  havde ringet  til sydjyllands politi og fortalt at de havde  samlet en bortløben hund op, en såkaldt hittehund  i politi sprog, og de ville gerne have politiet til hente den. Og  det gjorde politiet så og  gav den ophold  i en hundepension. 

Det var dog ikke hele sandheden, hunden havde  manden og  kæresten anskaffet sig, men var ikke tilfreds med den og ville derfor af med den igen   og fandt så på at det kunne politiet da  gøre for dem.  Der var blot det, at det blev opdaget, og  nu stod de begge anklaget ved  Retten i Sønderborg  for bedrageri imod politiet da der var løbet godt 17.900 kroner på for opholdet i hundepensionen. 

Manden erkendte  forholdet, men kæresten, som også var anklaget i denne og  i en voldssag fra Gråsten,  i dag, var flyttet til USA og var ikke mødt op i retten. 

Men tilståelses sagen imod den tyske statsborger, blev alligevel gennemført.  Anklageren fra Syd og Sønderjyllands politi  krævede 14 til  20 dages betinget fængsel forsvarer Jørn B. Svanberg, mente 10 til 14 dage kunne gøre det.  Dommer i sagen  Kim Grunnet, tilkende gav at han ville  give en betinget dom  og bekendtgøre  længden  i løbet af 8 dage den  31.10. 2018.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar