mandag den 22. oktober 2018

Anne Mette på hjemmebane


Rigtig mange var mødt op på biblioteket for høre krimiforfatteren   Anne Mette Hancock, der udgiver sin krimier på forlaget Lindhardt og Ringhof.



GRÅSTEN: Med både jordemoder og  mor, samt flere bekendte fra Gråsten området  tilstede i lokalet,  blev det  et rent hjemmespil for krimiforfatter  Anne Mette Hancock på Gråsten Bibliotek i Ahlmannsparken,  mandag eftermiddag den 22.oktober. 
Hvor forfatteren  gav de  rigtig   mange tilhører,  indblik i hvordan hendes indtil nu to  krimiromaner var blevet til. Og forfatteren var ikke karrig med at give sine inderste tanker og sindsstemninger, i den forbindelse, fra sig.
Anne Mette Hancock lod tilhørerne komme rigtig tæt på.


Og det gav publikum  en oplevelse af intimitet og næsten familiær  tilknytning  og et indtryk af  en forfatter, hvor den umiddelbare succes ikke var vokset hende til   hovedet.  

Anne Mette Hancock, som er opvokset i Gråsten, men nu bor i København med mand og børn, fortalte om hvordan hun var kommet ind i  forfatter krimi universet, via en aha  oplevelse i Frankrig og fortalte hvilke overvejelser  hun i den forbindelse havde gjort sig. Og hvordan hun  tre år senere, hvor hun var udsat for en depression, havde fået gjort   krimien færdig, for derefter sende den til forlag og få positivt  respons. Og hvordan  deraf udsprang  udgivelse af den næste krimiroman og en 3. på vej, som i øvrigt kommer til at foregå i Rinkenæs - Gråsten området.

Anne Mette Hancock har  fået udgivet  sine krimiromaner i flere lande bl.a. Frankrig,  hvor hun fortalte, at dette med Frankrig  havde været rigtig vigtig for hende, da de jo var her hun var blevet sat i gang med krimi skriveriet. Nu venter alle spændt ikke mindst  i Gråsten og omegn på den næste, som forventes  udgivet omkring  juni 2019.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar