fredag den 12. oktober 2018

Fuld fart på Æblefestivalen



Erika Sandholdt, Gråsten  havde givet lidt ekstra opmærksomheds minde nostalgi, ved at  sætte en Tuborg øl og en pakke cigaretter ved hendes  portræt  af nyligt afdøde Kim Larsen.


GRÅSTEN: Der var fuld fart på Æble festivalens arrangement i udstillings og mad teltet fredag morgen,  hvor der var rig mulighed for at søge inspiration til gaver, såvel smykker , som ting drejet af træ, keramik, bøger og  hud  creme fremstillet af naturlige råvare o.s.v.  samt  mad produkter fra flere forskellige producenter,  hvor flere  havde relation  til æblet som festivalen jo hylder.

Af arbejdende stande var bl. a. æblemost fremstilling. John Fiskemand solgte produkter fra  dampskibsbroen.Og ved havnekajen sås  blandt andet  hjemmeværnsskibet MHV 910 ”Ringen” og træskibet Ebba Aaen.
 
Koncentreret tegning efter"model"
I festivalteltet ud foran Café- O-Dora, var der mange  børn fra flere af kommunens børnehaver, som var i gang med at  tegne og gætte, og udendørs blev der danset  til ”Æblemand” selvom en af børnene forslog  at man også skulle danse til pære-mand, men pædagogen mente det måtte hun vente med til der kom en pærefestival. 


Syltede produkter falbydes

Masser af æbler.... fra Hestehaven på Als

Der var rigtig flot pyntet op i standene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar