mandag den 18. december 2017

Tusinde færre indbrud på fire år hos private.





Som optakt til en kampagne uge, for at får flere til at sikre deres bolig bedre, oplyser politiet  for Syd og Sønderjylland, at der i årets første 11 måneder  af 2017  blev der  begået 1.825 indbrud i private beboelser i politikredsen, mens det tilsvarende tal  for fire år siden  i 2013, var  2.835.


KAMPAGNEN: Syd- og Sønderjyllands Politi vil give dig en hånd med indbrudssikring, derfor  vil  politiet gør som indbrudstyvene på villavejene i denne uge. I kampagne  ugen får beboerne i en række villakvarterer i Syd- og Sønderjyllands Politikreds en håndsrækning, når det gælder om at forebygge indbrud. Sikringsrådgivere fra politiet tager nemlig tyvens briller på og kigger på udvalgte villakvarterer mellem klokken 17.00 og 21.00, og  her vil de have øje for huse, der er åbenlyse indbrudsemner. 



Og ejeren får så en løbeseddel og en brochure ”Hvor mørk er din hverdag?” i postkassen. Løbesedlen fortæller, at politiet har kigget forbi, og brochuren giver samtidig ti gode råd om, hvordan indbrudssikringen kan blive bedre. Hvis  sikringsrådgiveren synes, at et hus trænger til en sikringsmæssig opmuntring, har politiet efterladt et gratis tænd/sluk-ur. Det er  strømaftagernes et selskab  Syd Energi (SE)  har  i forbindelse med kampagnen sponseret 200 ure til huse, der trænger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar