tirsdag den 19. december 2017

Mere om aflysnings dramaet i Gråsten Fjernvarme




GRÅSTEN: Fredag meddelte Graasten Andelsboligforening,  bestyrelsen i  Gråsten Fjernvarme, at de ikke kunne stemme for en  fusion, som indebær nedlæggelse af Gråsten Fjernvarme A.m.b.A og  at medlemmerne herefter indlemmes i  Sønderborg Fjernvarme A.M.B.A med  deres vedtægter som basis. I meddelelsen til  Gråsten Fjernvarme, siger andelsboligforeningen  at de har den opfattelse,  at der kan opnås de samme økonomiske fordele på anden vis. Det kuriøse i  meddelelsen fra Gråsten Andelsboligforening er, at i  sammenlægnings materialet, som er lagt  ud  på hjemmesiden er  det bestyrelsesmedlem,  som tilskrives Andelsboligforeningen er  medunderskriver på aftalen med Sønderborg Fjernvarme.

Direktøren i Gråsten Fjernvarme A.M.B.A  Peter Mikael Kjer Stærdahl, mener ikke reelt , det er det økonomiske, som  har fået Andelsboligforeningen til at meddelelse de vil stemme nej, men ene og alene den  kendsgerning,  at de vil miste indflydelse. Boligforeningen har i dag 54 stemmer, som bestyrelsen i boligforeningen,  kan afgive på medlemmernes vegne ved generalforsamlinger i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A.

Det samme med at miste indflydelse  vil  de øvrige andelshavere også opleve,  når man sammenligner  de 1700 varme aftagere i Gråsten med Sønderborg Fjernvarmes 10.500   alene det vil jo give en forskydning i indflydelse. Så måske har andelsboligforeningen  blot udvist  rettidig  omhu?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar