tirsdag den 26. december 2017

Har borgmester Erik Lauritzen dyrket så meget MINDFULNESS , at han er faldet i søvn?




Alarmklokkerne  har ringet længe hos både det danske politi og hos EUROPOL, men Sønderborg Kommune, med borgmester Erik Lauritzen fortsætter ufortrødent med at gifte løs på udenlandske par.

PROFORMA BRYLLUPPER: Europol advarer imod proforma ægteskaber imellem udenlandske par,  men Sønderborg Kommune fortsætter ufortrødent med at gifte udenlanske par i hobevis  bandt andet i Gråsten på hotel Det  gamle Rådhus hos IP-Thorben.

Berlingske skriver  bl.a.:  Det er så nemt for udlændinge at blive gift i Danmark, at et stærkt stigende antal udlændinge dagligt ankommer til Danmark for at indgå ægteskab.Og Europol  udtaler:  Det handler om bl.a. proformaægteskaber, som kun handler om at få ikke-EU-borgere ind i Europa, og som er forbundet med dybt kriminelle handlinger som menneskesmugling, lyder advarslen fra Europol. 

»Danmark bliver i stigende grad brugt som et destinationsland for proformaægteskaber«, siger også  en af Europas førende eksperter i kriminalitetsformen og anti-trafficking koordinator i det lettiske indenrigsministerium, Lasma Stabina til Berlingske i forbindelse med artiklen. Rigspolitiet har bekræftet, de er bekendt med problematikken og derfor har iværksat en undersøgelse af fænomenet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar