mandag den 11. december 2017

Godt år for ALCUMATIC , hvor Henning Kjær, Gråsten er den ene af de to ejere.



ALCUMATIC   foto Web->Mt

GRÅSTEN:  Alcumatic  A/S , som ifølge formålsparagraffen, er  håndværksmæssig og industrimæssig virksomhed at foretage overfladebehandling samt i øvrigt fabrikation og handel, i forbindelse med støbning af letmetal produkter. Kunne i det lige offentliggjorte regnskab for 2016/ 17  lægge næsten 3,5 millioner  efter skat til egenkapitalen.  Selvom overskuddet er knap  500 t. kroner mindre end sidste år,  hæver  ejerne 4 millioner i udbytte.
 Regnskabsåret forud hævedes der et udbytte på 6 millioner kroner. Egenkapitalen er  incl.  udbytte for 2016/17 er    13,5 millioner.   

Udbyttet kommer i kasserne i de to respektive ejeres  holding selskaber med en fordeling 46,3 5 til Henning Kjær og 53,6  til  den anden ejer Arthur Emil Müller, Sønderborg.  Ud over Alcumatic  ejer de to i fællesskab  Rønsdam Ejendomsselskab A/S. Hvor overskuddet i det samme regnskabsår var  933 t. kr. I dette selskab blev der for året udbetalt 2,7 millioner til de to ejeres Holdingselskab. Med samme fordeling som i Alcumatic.  Her er egenkapitalen incl. udbyttet for året 4,9 millioner.  I disse to holdingselskaber hvor ejerne placer udbyttet, var egenkapitalen, i regnskabsåret 2015/16 henholdsvis 19,9 million, og 24,6 millioner.  Her er udbyttet for 2016/17 ikke medregnet.

Det kommende Sundhedshus på Ulsnæs
Direktør Henning Kjær har for nyligt gjort sig offentlig bemærket, da han sammen med den en af de tidligere ejere af Gråsten Salater , Bent Rasmussen, investerede sammen med andre,  et million beløb  i ny bygning af Sundhedshus på Ulsnæs, hvor der lige  manglede de sidste millioner for at projektet kunne gå i gang og ejerne  af butikker og ejendomme, kunne komme videre.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar