fredag den 29. december 2017

Enøjet undersøgelse? Og hermed et enøjet forslag?








GRÅSTEN: Bestyrelsen i Sønderborg Fjernvarme A.m.b.A, har været i Jydske Vestkysten, med et læserbrev, hvori de beklager, at  debatten har fået et forkert fokus efter deres mening. Der skal  kun sættes fokus på de økonomiske besparelser ved  en sammenslutning. 

Og det  er da klart, at fokus helst skal væk fra den  i fremtiden manglende indflydelse bl.a.  for  Andelsboligforeningen og de 1.700 fjernvarme aftagere i Gråsten.  Når de bliver spist  op af den store med 10.500 fjernvarmeaftagere. Ingen vil give ”frivilligt”  afkald på  indflydelse uden at få noget igen.  Men  får man så meget igen i Gråsten, at det kan opveje  den  lokale manglende indflydelse?



Der er  åbenbart ikke  blevet undersøgt andre muligheder end en  opspisning  af Gråsten Fjernvarme  af Sønderborg Fjernvarme. Man har hermed misbrugt det mandat man fik til at undersøge  alle muligheder fordel og ulemper, på den seneste ordinære generalforsamling i Gråsten Fjernvarme,   samarbejde kontra sammenlægning - op-spisning  delvis sammenslutning med mere. Så det ligner en ren ommer. Hvem kan have tillid til en bestyrelse, som ikke følger vedtagelser på en generalforsamling?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar