tirsdag den 19. december 2017

Gråsten Fjernvarme A.m.b.A aflyser den ekstraordinære generalforsamling på onsdag.

Morten Sommer, Formand for Gråsten Fjernvarme A.m.b.A


Der ikke nogen kommentar fra formanden Morten Sommer, på hjemmesiden,  som i øvrigt også har været temmelig tavs omkring, sammenlægningen, som nærmest har været et direktør anliggende. Men jeg har forespurgt både direktør og formand omkring  de forskellige forhold, det drejer sig om,  som  bestyrelsen  har valgt at aflyse den ekstraordinære generalforsamling og venter på svar..... 
GRÅSTEN: Generalforsamlingen, som der var indkaldt til af  Gråsten Fjernvarmes bestyrelse, er ifølge fjervarmens hjemmeside  blevet aflyst. Begrundelsen: På grund af forskellige forhold har bestyrelsen for Gråsten Fjernvarmes valgt at aflyse den ekstraordinære generalforsamling den 20. december 2017.


Hvad der ligger bag disse kryptiske "forskellige forhold" kan der  kun gisnes om, men mon ikke man har glemt at afstemme  direktørernes sammenlægnings ønske med de større aktører i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A. For hvem det ville betyde en langt mindre indflydelse  sammenlignet med den beskedne besparelse sammenlægningen  måske kunne betyde.

http://graasten-nyt.blogspot.dk/2017/12/snyder-grasten-fjernvarme-ejerne.html



Ingen kommentarer:

Send en kommentar