tirsdag den 5. december 2017

Litauiske mænd idømt straksdomme




GRÆNSEN: To litauiske mænd blev mandag eftermiddag anholdt ved grænsen. Her  i dag  den 5. december har de ved retten i Sønderborg fået straks domme og indrejseforbud. 

Tolderne  vinkede mandag  en BMW ind til siden ved grænsen det viste  sig, at de to af de tre litauiske mænd i bilen ikke havde rent mel i posen.
De tre var i alderen mellem 26 og 34 år. Da de blev bedt om legitimation, så papirerne ikke helt rigtige ud. Derfor tilkaldte SKAT en betjent fra Udlændingekontrolafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi i Padborg.  Det viste sig, at mandens papirer tilhørte en anden, og han selv er tidligere udvist af Danmark med indrejseforbud på grund af indbrud.

De to modsatte sig at få taget fingeraftryk, men da det lykkedes, viste det sig, at den anden litauer også rejste på falske papirer og havde et indrejseforbud efter dom for indbrud.
Føreren af bilen fik lov at returnere til Tyskland.
De to blev i dag fremstillet i retten i Sønderborg. Den 26-årige mand fik fængsel i 80 dage samt et fornyet indrejseforbud i seks år. Den 34-årige mand fik 30 dages fængsel samt indrejseforbud i seks år  meddeler SSP.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar