lørdag den 11. november 2017

Fire nye iværksætter selskaber, har set dagens lys i Gråsten området.





 GRÅSTEN:  Det er gang i etableringen af IVS´r (Iværksætter-anpartsselskaber) i Gråsten området. Hele fire styk har set dagens lys. Det specielle ved disse IVS´s er at de i principopet kan etableres uden nogen rigtig form for egenkapital blot 1 krone, det er det dog ikke alle som nøjes med. 

Selskaber som i denne uge er kommet på banen er Winther Holding IVS  den 6. november 2017 og det er etableret med en kapital på  1000 kroner af Lars Træbing Winther, Konkel i  Gråsten og har som formål at eje ejerandele i andre selskaber samt andre investeringer efter ledelsens skøn. 

Så er det Mixt soda IVS der blev etableret den 9. november 2017  af Kenneth Bergmann,Gl Færgevej i Alnor med  en kapital på 3500 kroner og har til formål at drive salgs- og udlejnings forretning. 

Og  KH Frisør IVS der blev  oprettet den 9. november 2017  også af Kenneth Bergmann,Gl Færgevej 82 i Alnor med en kapital på 3500 kroner og har som formål  at drive en frisørsalon.

Til slut HG Holding IVS, som blev oprettet den 10.november2017  af Gynther Iversen, Sejrsvej  Rinkenæs og  Heidi Iversen, Sejrsvej, Rinkenæs med en kapital på  1000 kroner og har som formål  enten, direkte eller gennem andre selskaber, at drive handel og investering og dermed beslægtet virksomhed

Læs mere om Iværksætterselskaber her: https://erhvervsstyrelsen.dk/ivaerksaetterselskaber-ivs

Ingen kommentarer:

Send en kommentar