mandag den 27. november 2017

Den anklagede undskyldte billed deling i retten over for offeret.




RETSSAG: En ung  mand, som tidligere boede i  Padborg Bov  området, hvor han drev  en small  business  med  reparation af mobil  telefoner o.l.,  var  ved  retten i Sønderborg ,  i dag  mandag den 27. november,  anklaget  for at  have videre givet fotos af  en pige, hvis telefon han havde haft til reparation.
  
Fotos viste  pigen med bar overkrop. Fotos havde han fået adgang til  ved reparationen af pigens Mobil.  

 Og billederne  havde han  videre sendt , via FACEBOOK, til  en kammerat, som også kendte pigen, som de begge var gået i klasse  med.   
Han havde skrevet pigens navn ved billeder.  

Den anklagede erklærede sig  ved retsmødets start straks  skyldig i anklagen og derfor  blev den  ansatte, afhøring af vidner ikke nødvendig for retten.   

Anklagefuldmægtig  Anna Tornbo,  krævede  i forbindelse med proceduren,  30 dages fængsel til den anklagede, og  henviste til flere domme der var blevet afsagt  for lignende forhold, samt at det var skærpende, at  den anklagede havde fået adgang til billederne via sin reparations forretning og  der var påført  forurettedes   navn ved billeder. 

 Den anklagedes forsvarer  advokat   Nima Nabipour,  København  fremførte bl.a. den anklagedes  gode fremtidsudsigter, og at  han ikke tidligere har været straffet, og anfægtede anklagerens  argument for  straflængden, og mente ikke at denne  sag kunne sammenlignes med billeder der har været fuldt offentliggjort på nettet. Her var der tale om deling til én person. Forsvareren Nima Nabipour mente også den lange tid der var gået ( 1 ½  år) siden  handlingen var begået skulle med i overvejelserne for straflængden.  Forsvareren anmodede om en betinget dom eller  bøde.

Den anklagede  fik til sidst ordet, hvor han indledte med at undskylde over for den forurettede pige, som var  tilstede i retten,  og forklarede hvor flov han var over det  han havde gjort.   

Her efter trak  dommer  Hanne Sofie Christensen og de to lægdommer sig tilbage for at voterer.  Og efter kort tid vendte de tilbage med kendelsen:  Thi kendes for Ret tiltalte idømmes  20 dages  fængsel, som blev gjort betinget i 1 år.    Dommeren præciserede efterfølgende, at  der var taget hensyn til den unge mands alder på gerningstidspunktet,  og de gode fremtidsudsigter  der var for  ham. Den anklagede modtog  dommen på stedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar