fredag den 24. november 2017

Får Gråsten Fjerkræ afslag på opførelse af 400 m2 hal?


Tilføjelse 28.11.17: Sagen har været i Teknik og miljøudvalget, og de   gav afslag på ansøgningen om opførelsen af 400m2 hallen og   besluttede at  kommunen går i dialog med   Gråsten Fjerkræ  for at finde en  løsning på de trafikale problemer ved den ønskede nye  lagerhal.


Det gamle Teknik og Miljøudvalgs sidste handling?
Gråsten Fjerkræ´s domicil i Kværs midt by

GRÅSTEN: Gråsten Fjerkræ ApS, hvor Gunder Jensen er formand, for bestyrelsen i anpartsselskabet, har søgt om tilladelse til at opføre en lagerhal tæt ved kirken, på 400 kvadratmeter.

Firmaet har tidligere i 2014  fået tilladelse  til at opføre en hal på 275 kvadratmeter på den samme matrikel. Men har ikke fået  gjort brug af tilladelsen inden fristen for at udnytte den udløb.

Allerede dengang i  2014 var  der en del  offentlighed omkring  til og frakørslen til hallen med store lastbiler. 

Sagen er  sendt til  afgørelse i Teknik og miljøudvalget til det kommende møde  tirsdag den 28. november. Hvor forslaget fra embedsmændene  lyder :  Forvaltningen indstiller til teknik-og miljøudvalget,  at   der meddeles afslag på landzonetilladelse med den begrundelse, at trafikafviklingen ikke vil kunne ske på betryggende vis  og eller  forvaltningen indleder dialog med virksomheden for at finde en mulig løsning på de trafikale udfordringer.
Det er på arealet bag ved plankeværket den 400 m2 stor bygning ønskes opført



Og hvilke muligheder som forvaltningen har opstillet, for medlemmerne i Teknik og Miljøudvalget, bliver afgjort i det sidste møde  i udvalget, inden det nye byråd tiltræder til januar.

Ansøgningen om den nye lagerhal har været sendt i nabohøring, hvor flere naboer samt Menighedsrådet for Kværs Kirke har gjort indsigelse mod projektet, idet man er bekymret for trafikafviklingen på Kirketoft.

Plantegning af  Folker Svane Arkitektfirma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar