tirsdag den 3. april 2012

”Den store Bjørn” skal overvintre i Middelhavet



GRÅSTEN:  "Den lille Bjørn", har  forladt Gråsten Havn, til fordel for Flensborg,  og der er blevet ret så tomt på ”dampskibsbroen”. Det   kunne jo være interessant, om det også blev til noget, med at vi fremover  fik besøg af ”Den store Bjørn” som er det andet af Tvinds store skibe, som der blev skrevet om tilbage  i  juni 2011. Da det blev bekendtgjort at Lille Bjørn ville forlade Gråsten Havn.  Jeg har derfor kontaktet lederen af  Tvind´s ” Småskolen Søgårdhus”,  i Søgård -  Tom Madsen,  og han skriver følgende på mit spørgsmål om ”Den store Bjørn” kommer til at ligge i Gråsten:

foto. Tvind Småskolerne - "Den Store Bjørn" for fulde sejl


” Den Store Bjørn” anløber Gråsten, men sejler sydpå til Middelhavet i juli måned for at overvintre under blidere himmelstrøg.

Vi håber ikke, at der kommer et sidestykke til ”lille Bjørn” med hensyn til at ligge i havn, da vi virkelig vil satse på at skibene bliver brugt i deres rette element og så en gang imellem fortøje til lidt land.

”Dynekilen”  er ved at være færdig apteret og er snart klar til at blive taget i brug, yderliggere kan nævnes at ”Scirroco” anløber Gråsten havn med henblik på trænings sejladser derfra, slutter Tom Madsen.


Så det ser ud til, at Gråsten Havn  fremover også vil blive frekventeret af andre  skibe fra  Tvind skolerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar