mandag den 18. marts 2013

Gråsten Fjerkræ (Sydgruppen) på et muligt indkøb på solskins øen






Gråsten Fjerkræs afdeling i Kværs   (arkiv)





GRÅSTEN / Bornholm: Gråsten Fjerkræ,  ønsker, måske at  købe  firmaet  Bornpoultry  i Hasle på Bornholm , som har stået for markedsføring og slagtning af Bornholmerhanen.  Selskabet er konkursramt, og det er kurator  advokat Peter Vang, som  fører salgs forhandlinger  med direktøren for  Sydgruppen    Gunder Jensen, Kværs . Gunder Jensen har til  Bornholms Tidende  udtalt, at  han har to planer for det bornholmske fjerkræ slagteri, den ene går ud på, at moderniserer slagteriet, og det andet er  en halvering af  slagtningerne og dermed fortsat kunne  give beskæftigelse til 12 til 14 mand – inden konkursen var der  26 mand i arbejde på slagteriet. 

Gunder Jensen var  i begyndelsen af marts på en besigtigelses tur til øen hvor han  foruden at bese slagteriet havde samtaler med producenterne af Bornholmer hanen. Firmaet i Kværs,  kunne den 9. marts fejre 25 år jubilæum.
Ud over Sydgruppen Aps, er både Eurodan Poultry Aps og Gråsten Pølser hjemhørende på adressen Kværsgade 18.




SIDSTE:

19/ 3 Ifølge FOOD SUPPLY har Gunder Jensen trukket dig fra købs forhandlingerne omkring  det Bornholmske fjerkræslagteri.  Med begrundelsen  at omkostningerne  ved at  forsætte produktionen på Ø´en simpelthen var for høje.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar