lørdag den 16. marts 2013

Har medlemmerne for meget om ørerne?

Bo-tilbuddet "Alleen" i Gråsten



GRÅSTEN: Er kommunen blevet for stor, noget kunne tyde på det, når en behandling  af en sag, med en faktuel beliggenhedsfejl, kan gå igennem tre instanser, uden at blive påpeget eller rettet. Sådan er det gået med behandlingen af punktet Fremtidig boligstruktur på handicapområdet -  hvor der nu igennem tre instanser- Socialduvalget, økonomiudvalget og nu den 20-3 i byrådssalen  under dette punkt stadig står
Fase 3 2016 og fremover:
Forvaltningen arbejder videre med etablering af ét samlet botilbud til beboere i nuværende botilbud: Højløkke, Engbo, Alleen, B.S. Ingemanns Vej i Gråsten-området. Forvaltningen vil konkret fremlægge et forslag senest ved udgangen af 2014.

B.S. Ingemannsvej ligger da ikke i Gråsten- området. Man at ingen reagerer undre. Men måske læser medlemmerne slet ikke oplægget, men går direkte ned til hvad forvaltningen anbefaler. Med et nikkene ja til netop dette punkt, er man på sigt ved  stille sporet til en nedlæggelse af bo tilbuddene i Gråsten. Så de må have interesse for byrådsmedlemmer fra Gråsten området, som sidder i  netop dette udvalg. I Socialudvalget  sidder fra Gråsten  området  Michael Schlüter (Fæl), Charlotte Riis Engelbrecht og Preben Storm  (S),  som åbenbart  ikke har påpeget  fejlen da den ikke er blevet rettet til hverken Økonomiudvalgets behandling eller i den udsendte dagsorden for Byrådet.



Økonomiudvalget, hvor den røg igennem 13 marts sidder Aase Nyegaard, Borgmester (Formand), Fælleslisten,Erik Lorenzen, Fælleslisten,Tage Petersen, Venstre,Jan Rytkjær Callesen, Dansk Folkeparti
Jørgen Jørgensen, Socialistisk Folkeparti, Anita Kjøng-Rasmussen, løsgænger, Jan Prokopek Jensen, Socialdemokratiet, Frode Sørensen, Socialdemokratiet  og  Erik Lauritzen, Socialdemokratiet. Der er heller ikke blevet korrigeret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar