lørdag den 23. marts 2013

Få bekæmpet rotter via internettet – men ikke i weekenden





Rotte  taget af vores private ”rottefænger”  hankatten Hugo
Ifølge  pressemeddelelse fra Sønderborg Kommune, er der kommet et nyt middel på kommet på markedet, når det gælder om at bekæmpe rotter. Det hedder ”Rotteweb”, virker hurtigt og er helt gratis. Man  du finder det også på Sønderborg Kommunes hjemmeside.




Rotter har de senere år været et stigende problem landet over.  Og de ødelægger afløb, kloakker og vandrør, og udgør en smittekilde.



Vores ven Peter Hansen
”Der er mange gode grunde til, at man som borger har pligt til at anmelde rotter, og derfor er det rigtig fint, at vi har fået et let tilgængeligt redskab i kampen mod rotterne. Jeg håber, borgerne vil tage Rotteweb til sig og bruge det” siger Peter Hansen, formand for teknik- og miljøudvalget i Sønderborg Kommune.

Det nye Rotteweb er meget nemt at bruge.  Man skal kun kort oplyse, hvem man er, samt hvor og hvornår man har observeret rotter eller tegn på rotter, fortæller Erik Erbs, formand i Vej&Park i Sønderborg Kommune.

Når observationen er anmeldt til Rotteweb, bliver der herefter sendt besked til en rottebekæmper i Sønderborg Kommune. Han kommer så vidt muligt ud samme dag, hvis der er tale om en observation i opholdsrum inden døre. Hvis der er tale om en udendørs observation, dukker rottebekæmperen op inden syv dage. Der foretages ikke undersøgelse og bekæmpelse i weekender og på helligdage.

Det er gratis at få besøg af en rottebekæmper. Man bliver ikke som borger holdt ansvarlig for de udgifter, kommunen har i forbindelse med rottebekæmpelsen.


Anmeldelse direkte  på:   www.rotteweb.dk



Ingen kommentarer:

Send en kommentar