torsdag den 21. marts 2013

Undersøgelse for at forbedre trygheden!





Gråsten/ Sønderborg kommune: Inden længe vil 2000 af  Sønderborgs  godt 76.000 indbyggere  modtage et brev, med en invitation  til at svare på et spørgeskema, som ligger på nettet.  I dette spørgeskema spørges der om tryghed og utryghed i det område hvor man som borger bor.  Formålet med spørgsmålene er, at skaffe oplysninger til en undersøgelse som det kriminalpræventive råd og TrygFonden laver i samarbejde med Politiet og og udvalgte kommuner om tryghed.

Majken M. Svendsen

Majken Mosegaard Svendsen, som er analysemedarbejder i  TrygFonden og i  Det kriminalpræventive råd udtaler: ”Vi laver undersøgelsen for at gøre det nemmere for kommunen og politiet at prioritere, hvordan de bedst muligt kan forebygge kriminalitet i fremtiden. Målingen vil både vise i hvilket omfang, men også hvor borgerne oplever kriminalitet og andre problemer i nabolaget. Hvis borgerne for eksempel peger på, at de oplever problemer med hærværk eller tyveri i et bestemt område, så vil det være et godt udgangspunkt for at målrette indsatsen.”

De øvrige kommuner,  hvor der  udvalgt 2000 borgere i hver til undersøgelsen er:   Vejle, Vallensbæk og Faaborg-Midtfyn Kommuner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar