lørdag den 20. april 2019

Måske det skal læses med skepsis- det er jo konkurrenter - som et bestilt panel kalder JUNK medier- de kan jo læses helt gratis!






MEDIER: Kampagne journalistik, imod medier- konkurrenter, som ikke er mainstream, undersøgelsen  af POLITIKEN videregives uden kommentar på  ”hele Danmarks TV- som tele tekst” … med baggrund i  et ”Expert-panel”, som  er sammensat af Politiken og består af Peter Bro, som leder Center for Journalistik på Syddansk Universitet, Vibeke Borberg,  docent i medieret med orlov fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og  Jannie Møller Hartley, leder af Digital Media Lab på Roskilde Universitet. Alene sammen sætningen ville jo i enhver journalist eller kritisk læsers hjerne med egne synspunkter til højre for midten vække mistro til objektiviteten. Og DR Radio-nyhederne  bringer også  ”Nyheden”…   i øvrigt er der her tale om 69 spørgsmål i 4 år  ud af samlet 1.465 spørgsmål i perioden til ministre. Og plukket ud af ukendt antal artikler i det, som  panelet  tillader sig at kalde JUNK medier.   Spørgsmål stillet med baggrund i viden man har fået i Politiken  eller Information  fremgår ikke af redegørelsen. Det er ellers Socialdemokraterne som er de flittigste spørgere..    med 640 spørgsmål til ministrene  det er 13,6 pr. folketingsmedlem. Se opgørelse herunder.


Danmarks Radios TELE-TEKST:
NARRES AF TVIVLSOMME MEDIER Tvivlsomme artikler fra yderst tvivlsomme kilder bliver inddraget i Folketinget, hvor politikerne stiller spørgsmål til ministrene med afsæt i  misvisende oplysninger. Det skriver Politiken. Mindst 69 skriftlige spørgsmål siden   2015 baserer sig på artikler fra 24nyt, NewSpeek, Den Korte Avis og Dagens.dk. Det er medier, som et ekspertpanel af medieforskere i onsdagens Politiken   betegnede som "junkmedier". I Politikens gennemgang af 69 spørgsmål er der flere eksempler på, at politikere henviser til oplysninger, som viser sig at være forkerte.     



TOP FEM spørge partier:
Socialdemokraterne           640  (47 folketingsmedlemmer) 13,6  pr. medlem
Dansk Folkeparti                304 (37 folketingsmedlemmer) 8,2
Enhedslisten                       163  (14 folketingdmedlemmer) 11,6
Socialistisk Folkeparti        141  (7 folketingsmedlemmer) 20,1
Alternativet                          97    (9 folketingsmedlemmer) 10,7

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar