lørdag den 27. april 2019

Kværs Kro gennemfører rekonstruktion i nyt selskab.



GRÅSTEN: Kværs Kro videreføres  i et nyt driftsselskab, som er blevet oprettet  per den 12. april 2019 med offentliggørelse i CVR registret  den 25.4. med navnet Kværs Kro Driftselskab ApS. 

Alle aktiver  og pantgæld gæld  vedr. ejendommen  er blevet overført til det nye selskab, som er stiftet og ejet af Johannes Andresen, Flensborg. Direktøren i selskabet er den samme,  som i anpartsselskabet Kværs kro,  Carsten Andresen. 
Rekonstruktionen er blevet gennemført efter Kværs Kro siden 19.september 2018hvor Skifteretten i Sønderborg indledt en  rekonstruktions behandling,  og advokat Birgit Thomsen, Padborg  fik overdraget hvervet med at undersøge og gennemføre en mulig rekonstruktion.
  
En fyldt sal på Kværs kro i forbindelse med debatten om
 GylleGas anlægget den 3. april 2019
Der var anmeldt  gæld på godt 5,7 million i det gamle selskab og det nye får tilført gæld på 4.15 million og et lignende beløb i aktiver. I forbindelse med rekonstruktionen bliver renten på den resterende gæld ud over realkreditten  reduceret  fra 9/10 % til 4 procent.
  
Den resterende gæld  som ikke er blvet eftergivet, bliver i det gamle APS Kværs Kro, som advokaten vurderer ikke kan udbetale nogen som helst dividende da der ikke  reelt er flere aktiver tilbage i selskabet. 


Som advokaten derfor forventes bliver konkurs-afsluttet efter paragraf §143 i konkursloven, som lyder: Viser det sig under boets behandling, at den sikkerhed, der er eller kan kræves stillet efter § 27, ikke er tilstrækkelig til at dække yderligere omkostninger ved boets behandling, og er boets midler ikke tilstrækkelige til at dække disse omkostninger, sluttes boet snarest muligt på en dertil særligt indkaldt skiftesamling. Dette gælder dog ikke, i det omfang en fordringshaver stiller sikkerhed for yderligere omkostninger
 

§ 27 kan læses her: https://danskelove.dk/konkursloven/27
 
 Relateret Artikel:

http://graasten-nyt.blogspot.com/2018/09/rekonstruktionsbehandling-af-kvrs-kro.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar