lørdag den 6. april 2019

Dumsmart journalistik fra DR ?





KOMMENTAR: Danmarks Radio har åbenbart en sag kørende med Dansk Folkeparti, andet kan  det ikke være, når man i en TV avis i går, 18:30 bruger næsten en tredjedel af tiden på nogle små justeringer – klar-stillinger, som  formanden for Dansk Folkeparti  Kristian Thulesen Dahl  har foretaget. Omkring en omfartsvej og tilbuddet om, at en DAB- kanal til Radio24syv. Tiden bliver i radioavisen ikke i væsentlig grad brugt på at forklare ændringerne. Nej den skulle bruges i anden sammenhæng. 

Nemlig til at forklare at Dansk Folkeparti oftere og oftere skyder ved siden af skiven og lignende dumsmart journalistik med den såkaldte DR ekspert Uffe Tang, der tog så gruelig fejl engang med  forudsigelsen Løkkes afgang, skal forklare hvorfor DF har justeret . 

Hvor det heller ikke er substansen i ændringerne, der er forklaringsopgaven, men Danmarks Radios kamp imod Dansk Folkeparti – måske en tak for sidst? Men opfattelse er, at DF vælgerne kender godt systemet og er blevet immune over for denne kampagne-journalistik,  så måske skulle DR-spare  lidt på krudtet?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar