søndag den 21. april 2019

Aase Nyegaard lover at buskmosevej, bliver færdiggjort inden sommerferien - så skal fingeren godt nok ud nu!


Formanden for Teknik og Miljø udvalg i Sønderborg Kommune  Aase Nyegaard (FÆL), forlanger at  Buskmosevej færdiggøres inden sommerferien. Det er så spørgsmålet om det bliver opfattet som  den i 2019 eller det bliver den i 2020. Aase har jo i sin borgmestertid i Sønderborg , også omdøbt og foræret en vej væk, en gave  som hun senere måtte trække tilbage....  så  måske tilsagnet om 2019,  skal tages med en smugle skepsis? Arkiv-foto



GRÅSTEN: Cykelstien er færdiglavet  dobbeltrettet  ved siden med  Buskemosevej til Gråsten og er blevet indviet på behørig vis, men det påbegyndte arbejde med udvidelse af vejen er gået helt i stå, det har ligget hen igennem meget lang tid. Som det er blevet oplyst tidligere,  på grund af ”uoverensstemmelser” omkring en del af vejarbejdet.
Vejen er blevet flyttet og udvidet på godt 185 meter af  strækningen, og det arbejde, som reelt resterer er en udvidelse på 70 cm på side af vejbanen i alt 140 cm på de resterende del af Buskmosevej. Udvidelsen har til formål at  gøre det  lettere for større køretøjer at passerer  hinanden.  På et kort stykke af vejen er der 50-KM hastighedsbegrænsning , hvor vejen fører over en rørlagt vand under førelse, hvor der ikke er kommet  autoværn op endnu , på grund af den påtænkte udvidelse.

Arbejdet på Buskmosevej blev indledt i september 2016, hvor man i første omgang havde prioriteret cykelstien og vejflytningen. Og siden har det bare ligget hen….
Projektet har sit udspring i den  gamle Gråsten Kommune (2007), som allerede inden sammenlægningen med Sønderborg  havde vej udvidelsen højt prioriteret, men cykelsti og udvidelse er blevet  både offer for sparekniven i flere år og nu også snøvl i arbejdsfasen. 12 års forsinkelse og måske mere til. 

Aase Nyegaard  (fæl)

Hvis ikke formanden for teknisk udvalg Aase Nyegaard´s  udsagn  om at den S K A L færdiggøres inden   sommerferien, men måske det ikke er sommerferien i 2019 men i 2020 ….

Relateret artikel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar