onsdag den 3. april 2019

Kan Mette F. modstå, når hun kommer med på en Radikal svømmetur… efter valget ?

Mette F.  DR 21.Søndag



KOMMENTAR: Mette Frederiksen  vågnede her til morgen op til  bladoverskrifter som: Nu lægger Thulesen Dahl pres på Mette F.: Det er et udlændinge politisk eksperiment at få en ny regering og  Mette F. med kold afvisning af radikalt krav: »Det kommer ikke til at ske« . Og i disse to avis overskrifter, ses Mette´s dilemma. Er hun så fast nok i kødet til at kunne afvise de Radikale? Og tror vælgerne på hende? 

Hendes forgænger Helle T., blev jo sammen med Villy  Søvndal  banket på plads af de Radikale i det sorte tårn efter valget i 2011. Med  følgen af  tilbagerulning af de gode initiativer omkring grænsebevogtning samt love og forordninger som begrænsede muligheden for at blive permanent i Danmark og nyde godt af vore sociale ydelser,  uden selv at have bidraget med så meget som en krone ud over sin tilstedeværelse  her i landet. 
 
Østergaards ultimatum- sætter Mettes
statsminister drømme ud  på en
uvis  svømmetur efter valget!
Det danske var et fremmedsprog  i mange af disse medbeboeres ører, selv efter flere års ophold i landet, mange ville hellere kundgøre: Allah er stor på arabisk. Og har opbygget parallelle samfund i næsten hele landet. Med  tilhørende bander og grupperinger, som vi sidst så repræsenteret på Christiansborg Slotsplads, hvor der blev prædiket på arabisk, så de indfødte danskere ikke forstod hvad der blev sagt.  Og måske godt det samme for folkesundhedens skyld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar