fredag den 3. februar 2017

Slotsparkeringspladser på bordet



 
Forslag 1 som Teknik og miljøudvalget skal tage stilling til på mødet den 7. februar. Skise udarbejdet af firma Sloth-MøllerSønderborg


Sidste:
Teknik og Miljøudvalget fulgte  på mødet den 7. februar  indstillingen  fra forvaltningen, om at FORSLAG 1   bliver fremmet.


GRÅSTEN: Teknik og Miljøudvalget, skal på deres møde den 7. februar tage stilling til 2 forslag, omkring parkeringen ved Graasten Slot. Forslagene er udarbejdet af firma Sloth-Møller i Sønderborg og koster henholdsvis 4.6 million og 3.6 million Forvaltningen anbefaler forslag 1.  som går ud på, at den nuværende parkeringsplads på Slotsbakken og grunden på Slotsgade 26, Statoil servicestationen,som ønskes nedrevet,  ses som en helhed – en plads. Det nyerhvervede areal  tankstationen, indrettes  med  plads til cirka 66 personbiler samt cykelparkering. Den nuværende parkeringsplads langs med Slotsbakken, skal så i fremtiden anvendes kun  til busser.


Forslag 2 som Teknik og miljøudvalget skal tage stilling til på mødet den 7. februar. Skite udarbejdet af firma Sloth-Møller

I forslag 2  bliver tankstationsarealet ( Slotsgade 26 bliver også her nedrevet)  anvendt som  plads for parkering med både busser og personbiler. Det nuværende parkeringsareal langs Slotsbakken bibeholdes til personbils pakering som nu . Ved dette forslag bliver der plads til 3 busser og der kommer yderligere  22 parkeringspladser til personbiler på tankstationsarealet.

Der etableres i begge forslag betalings toiletter  til publikum på arealet imellem den  nuværende plads til busser og tankstationsarealet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar