mandag den 14. april 2014

Musikfestivalen er død- musikfestivalen leve...




Gråsten Musikfestival, som nu er lagt i graven?

Gråsten:  Den 23. februar 2014 meddelte de hidtidige arrangører af musikfestivalen i Gråsten følgende på deres facebook side:

Vi kan nu beklageligvis meddele at Gråsten Musikfestival Forening har set sit sidste lys. Opbakningen er simpelthen for lille. Det er vi utroligt kede af. De røde tal fra sidste år har gjort at vi ikke længere magter at forsøge at opbygge noget så fantastisk og dansk-kulturelt som et musikarrangement. Hvis der er nogen der har lyst til at fortsætte hvor vi har sluppet, så er de meget velkomne.
Tak for nogle dejlige år. Tak til alle der har hjulpet og knoklet. Tak til alle der har bakket op.

Men helt uden musikfestival, bliver vi ikke, da en nye musikforening  Jam without Borders, har forkyndt, at de har stablet en JAZZ-festival på benene på Benniksgaard Hotel,  den 13. til 15. juni  og med billetpriser fra 75,- om fredagen og 150,- om lørdagen samlet for begge dage incl søndag 200,-  er det en festival for alle. Billetter til festivalen kan købes ved henvendelse til Søren Braes, sales@pilotur.dk, eller tlf. 4072 1985.

Flere spændende orkestre er allerede annonceret bland andet, Randers Big Band og  Henning Munk & Plumperne.

Kommentar: 
Det er ærgerligt at anstrengelserne  med at fast  etablerer en musikfestival i Gråsten, på ringriderpladsen omkring den 1. maj, ser ud til at have lidt, den økonomiske død. Et projekt hvor ikke mindst Morten Latter- restauratør i Ulsnæs centret har været primus motor. Der må findes andre som vil prøve at løfte opgaven??


OBS
TILFØJELSE DEN 14.maj 2014

JAZZ FESTVALLEN er også blevet aflyst på grund af svigtende billetsalg.