fredag den 4. april 2014

Et Godt bytte?





BYKAMP: Sønderborg vandt en spejderlejr i 2017  men mistede  en Sygeplejer skole. Sønderborg blev ikke kulturhovedstad, og har  ikke fået AKUT sygehuset, mistede kasernen.  Er Gråsten kommet til at knytte sig til en taber? 

Her på det sidste, da er det ene efter andet  udbrud - læserbrev, dukket op i spalterne. Fordi nogen  nu føler, ligesom måske Tønder, de tager alt fra os. Den selvsamme fornemmelse,  omvendt set,  har  man åbenbart ikke i Sønderborg, når det gælder  byens forsøg på  tyveri af  Gigthospitalet i Gråsten, da er det åbenbart helt i orden, at tage en af de få halvoffentlige institutioner, som findes i Gråsten. Moral er godt, men er dobbelt moral dobbelt  så godt? 

Er forkæmperne  for at beholde Sygeplejeskolen, både den politiske del og den faglige, blevet offer for egen selv griskhed  og selvtilstrækkeligheds  holdninger, blot udført af modstanderne  mod dem selv? Vi raner til os uanset fra hvem - venner som fjender?  Måske under dække af: "Vi gør det for Sønderjyllands skyld!"
Det vil vi gerne beholde....Tak!