lørdag den 26. april 2014

Skovens Dag i et unikt naturområde i Gråsten





På søndag den 4. maj er det Skovens Dag i hele Danmark.  og  det  markeres  i Gråsten  i Gottes Grue.



GRÅSTEN: Gottes Grue der ejes af Sønderborg Kommune og ligger nabo til FDF hytten E Arnstej. på adressen  Ravnsbjergvej 8. Skoven ligger i en slugt og er et lille unikt naturområde. Den klare Hundsbjerg Bæk løber gennem området, også vandreruten Gråstenstien forløber gennem gruen. 



borgmester Erik Lauritzen 
åbner dagen(foto Sdb Komm.)
Det er Sønderborg Kommune der arrangerer Skovens Dag i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, FDF Gråsten, Adventure Efterskolen i Skelde og Gråsten og Omegns Jagtforening. Hele arangementet begynder kl. 13, hvor borgmester Erik Lauritzen åbner dagen,
jagthornsblæserne spiller og herefter er der forskellige aktiviteter i skoven og på græssletten.


Der er mulighed for at gå en tur i skoven, prøve svævebanen, klatre i træer, få en tur i adventure-gyngen, fange haletudser, lave mad over bål, prøve GPS-løb, være med i konkurrencer og meget mere.



De, der bor i nærheden, kan med fordel cykle ud i skoven, da der er begrænsede parkeringsmuligheder. Husk at tage dit kamera med, da der er fotokonkurrence med spændende præmier. Husk også praktisk fodtøj og tøj efter vejret. 



Temaet for dette års Skovens Dag er ”Skovens folk”. Skovens Dag er en god mulighed for at opleve den nyudsprungne skov, møde skovens folk og få indsigt i, hvad der sker i skoven. Skoven rummer en rig natur og mangfoldige muligheder for aktivt friluftsliv. Se evt. mere på www.skovensdag.dk