torsdag den 27. september 2018

Trafikstøj på Sundkobbel og Fjordkobbel sendt til hjørnespark i 2019 budgettet






GRÅSTEN: De støjplagede huse, på Sundkobbel og Fjordkobbel i Gråsten, som har baghave til Brovej, må holde det ud  mindst endnu  et år, hvis man tager udgangspunkt i det nyligt indgåede budget forlig i Sønderborg Byråd. 

Selvom der i forliget er et lille afsnit  med overskriften ”Fokus på støj  som indleder med –”Aftalepartnerne afsøger mulighederne for beskyttelse mod trafikstøj, via støjskærme ved trafikerede bynære vej” Og i en parentes ” (ved Alnor, Egernsund og Nordborg)  Men det er den afsluttende linje i budgetforliget, som skyder støjprojekter i 2019 til hjørnespark,  som lyder: ”Konkrete tiltag forventes udarbejdet og konkretiseret frem mod budgetlægning 2020-23” og hermed kan det have lange udsigter, og måske blive offer for sparetiltag i 2020 hvor pengemængden  i kommunekassen igen kommer under kraftigt pres.

 Og med det elastik, som kan ligge i  ”forventes” er der jo gode muligheder for atter at sende det  til hjørnespark eller måske i syltekrukke. Beoerne har ventet i 30 år -  været støjplaget, som du kan læse i den relaterede artikel.
på Brovej suser bilerne forbi, næsten i Fjord og Sundkobbel


Ingen kommentarer:

Send en kommentar