fredag den 28. september 2018

Igen et solidt ja til fusion i fjernvarmen


Formand Morten Sommer flankeret  TV af Direktør I Gråsten Varme A/S og Gråsten Fjernvarme A.m.b.A  og TH  bestyrelsesmedlem Kristian Siersbæk Gyldenlev
Gråsten Fjernvarme A.m.b.A blev  stemt i graven.

GRÅSTEN: Den sidste seance i fusionen imellem fjernvarmeselskaberne Gråsten Fjernvarme A.m.b.A og Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a,  foregik for Gråstens vedkommende  i Marian Fiskenæs  lokaler torsdag a den 27., hvor  der var troppet ca. 25 andelshavere + bestyrelsen op for at deltage i en 2. ekstraordinære generalforsamling sam var blevet nødvendig, da vedtægterne forlanger at mindst halvdelen af  andelshaverne skal deltage  og to tredjedel skal  stemme for. De to tredjedele var opfyldt men halvdelen af  vareaftagerne (1700) var ikke tilstede.  Ved denne generalforsamling var deltager antallet underordnet og forslaget kunne vedtages med simpelt flertal.

Formanden Morten Sommer bød velkommen og præsenterede bestyrelsen, som var linet op  ved et langt bord foran forsamlingen. Han foreslog lige som ved sidste generalforsamling, advokat Hans Henrik Wurlitzer  fra Advokatanpartsselskabet Kjems, Gråsten han blev valgt med akklamation. Han konstaterede at  generalforsamlingen  var lovligt  indvarslet og lovlig og det havde ingen i forsamlingen noget at indvende imod. 

Og  man gik over til  det eneste behandlingspunkt på dagsordenen fusionsforslaget. Og  allerede ved fremlæggelse af forslaget,  gjorde dirigenten opmærksom på, at der i indkaldelse, var sket en ændring  af ordlyden i  forslaget  i indkaldelsen, som var blevet vedtaget på sidste generalforsamling  den 6. september 2018. Og foreslog at ændre det tilbage til det oprindelige, som var vedtaget sidste gang.

Ændringen omhandlede blandt andet at der  var indføjet et advokat navn og det forkerte selskabsnavn m.m. Efter lidt polemik, blev det accepteret  og man  gik over til  afstemningen om Ja eller Nej til bestyrelsens forslag. 

Hvor der blev oplyst,før afstemningen,  at der var 102 stemmer tilstede.  Det viste sig dog, da resultatet blev  bekendtgjort var der kun101, da 98 stemmer stemte JA 2 stemte Nej og 1 stemte blankt. Efter afstemningen takkede formand Morten Sommer for forsamlingens tilslutning til fusionen og sagde bl.a. at der ikke havde været andre muligheder.


PS. Sønderborg Fjernvarme Am.b.a. som holdt generalforsamling på samme tidspunkt sagde også ja til sammenlægningen, som  regnskabsmæssigt er gældende med tilbagevirkende kraft altså træder i kraft  fra den 1. januar 2018.. vi hører nok mere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar