tirsdag den 18. september 2018

Så kan der snart vaskes biler til den store guldmedalje og i stereo...






GRÅSTEN: Ok vaskehallen på Ulsnæs får snart en ditto på den ene side, så man nu kan vaske i stereo, hvis både familiens 1. og 2. vogn skal vaskes. Opførelsen af vaskehal nr. 2, er et ønske, som blev fremført på Gråsten og omegns generalforsamling i april måned.
Driften af benzin og vaskeanlæg foregår  for  flere brugser i  det sønderjyske  i SØNDERJYLLANDS DETAIL A/S,  brugserne som står bag dette selskab  er Løjt brugsforening, Padborg og Omegns Brugsforening, Broager og Omegns Brugsforening, Brugsen for Rødekro og Omegn og Gråsten og Omegns Brugsforening. 

Men dette  vaskeanlæg, som nu udvides, er ikke en del af dette fællesskab, da Gråsten og Omegns Brugsforening driver vaskeanlægget  i eget regi.

Gråsten og Omegns Brugsforening A.m.b.A havde et resultat 2017, på 1.6 millioner  og havde en egenkapital på godt 25 mill. Brugsuddeler Jesper Thomsen leder "forretningen" hvor bestyrelseses formanden er Birgitte Schøning.

SØNDERJYLLANDS DETAIL A/S havde sidste år  et driftsresultat på 196 t. kr efter skat og en egenkapital på 4,785 mill. Kr, Selskabskapitalen er på 4,9 millioner, men nogle år med underskud har tæret lidt  på kapitalen. Direktør i datterselskabet er brugsuddeler Jesper Thomsen, Gråsten.

Den nye vaskehal forventes taget i brug til december 2018

(Artikel rettet efter input udefra)  






Ingen kommentarer:

Send en kommentar