torsdag den 26. januar 2017

Klippe klistre redaktør...Vi er de kloge, de andre er de dumme!



Jydske Vestkystens klippe klistre debat redaktør Harry Pedersen  skærer så meget  i læserbrevene  så her  mit originale tilsendte indlæg, til redaktøren, som i dag (26.1.2017) er i Jydske Vestkysten på debat siden i korrigeret form….  TJA


Vi er de kloge, de andre er de dumme!
Donald Trump Screenfoto

DEBAT: Ensidige beretninger om Donald Trump og det nye USA  efter Trump´s tiltrædelse, det er hvad vi  læsere ofte bliver mødt med, når vi åbner avisen, eller når  vi giver os  i kast med at lytte på DR´s licens kanaler. Man bliver turet hovedet fuld af alle de genvordigheder, som nu venter ikke mindst os, Europa og borgerne i USA  o.s.v. . Og det hele bliver, som noget ganske naturligt ”understreget” med  hvor dum Donald Trump, underforstået, må være.   Hvor dumme må så ikke de borgere  være, som har valgt ham? 
 Og nogle journalister kan næsten ikke skjule hvor meget de afskyer Donald Trump. Derfor får vi utallige  partsindlæg, beretninger der bliver solgt, som den skinbarlige journalistiske ressourc  sandhed, sågar prøvet  dokumenteret med måske  manipolerende  billeder. Det mindste fejltrin, bliver pustet op, som om det var verdens undergang,  og den næste krig står for døren. Underforstået, sat i gang af den dumme Donald Trump. 
Merkel. Scoop Foto

 Fru forbundskansler Angela Merkel, er af Trump´s forgænger Barak Obama,  under en afskedsvisit i Berlin, blevet udnævnt til moralens vogter for hele verden, nu da Obamas  ”naturlige” efterfølger Hillary Clinton ikke blev valgt, så når Donald Trump udtaler: “She make a great mistake, da hun (Merkel) lod EU  oversvømme med illegale flygtninge,   – som man ikke ved hvem er og hvad hensigt de har. Men det vil  i nok   finde ud af”. Så siger han det jo bare fordi han dum? Vi er de kloge, de andre er de dumme!







Ingen kommentarer:

Send en kommentar