onsdag den 11. januar 2017

Blevet en uattraktiv præstestilling?




Ingen  eller måske blot en enkelt, (bliver ikke oplyst),   har søgt  den ledige præstestilling i Gråsten- Adsbøl- Kværs pastorat, og derfor er den blevet genopslået,  per den 10. januar 2017 med udløb for ansøgningsfristen 30. januar 2017.

Præstegården i Kværs
GRÅSTEN: Præsterne hænger ikke på træerne. Derfor skal det være en attraktiv stilling, for at tiltrække  flere ansøgninger. Om stillingen, med bopælspligt på den gamle præstegård i Kværs, og 25 procent af stillingen tilknyttet som korshærspræst i Sønderborg Provsti, hvor menighedsrådsformanden i Gråsten Heller Blindbæk, er ansat som sekretær på stiftskontoret, er det, vides ikke. Men ser man på antallet eller ingen ansøgninger til stillingen, og at den nu atter er blevet opslået, kunne tyde på  den ikke er det. 
Heller Blindbæk. Arkivfoto

Bopælspligten på Kværs Præstegård, er blevet indført i forbindelse med opslaget af stillingen.  Der har normalt ikke været problemer med at få ansøgninger til præstestillinger i Gråsten, hvilket heller ikke var tilfældet da den anden stilling, med bopæl på Slotsbakken, blev besat for ikke så lang tid siden. Boligbidraget for at bo på præstegården i Kværs  er  knap 4.100 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar