lørdag den 14. januar 2017

Afskaf grænsekontrol?





GRÆNSEKONTROL: Allerede nu, her godt 12 dage inde 2017,  er der afvist eller - nægtet indrejse til  86 personer  og der er 83 personer som har søgt asyl og 7 er sigtet for menneskesmugling.  De som er afvisende over for grænsekontrollen,  er åbenbart  villige til at have 86 personer 12 dage inde i det nye år rendende frit  rundt i Danmark. Vi ved ikke hvorfor de var kommet, og med hvilke hensigter de havde.

Man har  jo set i Tyskland hvor galt det kan gå når man kategorisk (bortset fra Bayern) nægter at kontrollerer ved grænsen ( fru Merkel). Hvor Berlin terroristen, kunne transporterer  sig til Italien igennem flere EU lande, med det våben han havde dræbt den polske chauffør med,  uden at blive kontrolleret. Og kun fordi, der var to unge årvågne politibetjente i Sesto San Giovanni i Italien, blev han stoppet på sin videre grænseløse flugt.   


Der går ikke skår i det europæiske samarbejde fordi der er  grænsekontrol,  men chancen for at der kommer skår og ødelæggelser og tabes menneskeliv formindskes kraftig, når menneskestrømmene ikke bare kan bevæge sig tusinder af  kilometer rundt i Europa  imellem 28 lande uden  kontrol af nogen art.  Det nærmer sig galimatias at tillade det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar