lørdag den 21. januar 2017

En præsident, som holdt fast i de løfter, han gav ved valget til embedet, bliver nu kaldt populist af journalist eliten..




POLITIK: Der er åbenbart  så meget,  journalist hjernerne nu skal  vænne  sig til, at de  ty´er til gammel retorik, når de skal beskrive indholdet i  Donald Trump´s indsættelsestale i går den 20. januar  2017.

Trump ændrede i talen ikke sin mening om Washington som  samlingsstedet for USA´s  bureaukrater, som tænkte mest på sig selv og meget lidt  på det der lå udenfor. 


Trump ændrede ikke sin mening om den politiske linje han vil føre ud fra devisen om Amerika  først, et stærk militært Amerika, som primært bekymrer sig om sit eget land, sine egne borgere, egne grænser  og så videre. Og han lovede at skaffe arbejdspladser, lige som han sagde i valgkampen.  Og når man ikke ændre på det man har sagt i valgkampen, så fører man,  efter elite journalisternes og DR kommentatorernes, mening stadig valgkamp retorik og er ikke ”præsidential”.   

Det var forfriskende, at hører en nyvalgt regeringsleder - præsident, som stadig var klar over,  hvem der havde valgt ham, og samtidig holdt fast i det han havde lovet og sagt i valgkampen. Det er ikke hverdagskost, hverken i Danmark eller  i USA eller hos vores nabo syd Old Germany. Og nedsablingen af  talen fra visse sider, viser måske atter engang hvor langet mange elitære besserwissere  journalister befinder sig fra den helt almindelige borgers tankegang, som man igennem fejlinformerende  reportage og artikler prøver at påvirke til at tro, at præsident  Donald Trump er et hul i jorden. Jeg tror det største hul er imellem ørerne på de meningsdannere, som stadig  er af den opfattelse de ved bedre, og hvis vi bare bliver ved med at fortælle befolkningen de samme løgne  igen og igen så falder resten  nok til patten. Tja!

Donald Trump:


January 20th 2017, will be remembered as the day the people became the rulers of this nation again.We will bring back our jobs. We will bring back our borders. We will bring back our wealth - and we will bring back our dreams! So to all Americans, in every city near and far, small and large, from mountain to mountain.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar