tirsdag den 3. januar 2017

Retbygningen i Sønderborg solgt til PensionDanmark af et Luxembourg baseret selskab.




INVESTERING: PensionDanmark har netop overtaget domicilet for Retten i Sønderborg, der også huser en afdeling af Vestre Landsret. 
Pensionsselskabet kan  ikke oplyse, hvem sælger af  retsbygningskomplekset er, har jeg  fået oplyst af  Ulrikke Ekelund ,underdirektør, kommunikations- og pressechef  i Pension Danmark.  Men efter opslag i tingbogen, fremgår det, at det er et  kommanditselskab med  co. adresse i  København, men som i sidste ende er ejet af et selskab i Luxembourg. Som  administreres  af et selskab i København, hvis man går igennem et par led mere. Men pengene som kommer i overskud  ender måske i Luxembourg i sidste ende.

Ejendommen, der oprindelig er fra 1976, men blev gennemgribende renoveret i 2008 og  har et samlet areal på 6.135
Investeringen i domicilet for Retten i Sønderborg er PensionDanmarks syvende domhus i ejendomsporteføljen.




n.

Adm. Dir. Torben Möger Pedersen
(han er i øvrigt  far til den fhv.
skatteminister Thor Möger (SF)
 foto:  Pension Danmark

”Vi er meget tilfredse med denne investering, der stemmer fint overens med vores strategi om at sprede vores ejendomsinvesteringer rent geografisk samtidig med, at der er tale om en attraktiv ejendom med solid lejer på en lang lejekontrakt. Vi forventer, at investeringen vil give et godt og stabilt afkast til vores medlemmer i en længere årrække,” udtaler den administrerende direktør  i Pension Danmark Torben Möger Pedersen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar