mandag den 2. januar 2017

Lars Løkkes rolle: Tjener!



Lars Løkke Rasmussen Foto. Folketinget/ Ministeriet

POLITIK: Statsminister  Lars Løkke Rasmussen, holdt en nytårstale uden de helt store overraskelser, måske lige  bortset fra vi atter engang skulle indvies i sønnens bachelor eksamen og efterfølgende sammenkomst i hjemmet med Lars som serverings personale i den anledning.  Måske et billede, af Lars Løkkes  virke i 2017, hvor han er pisket til at serverer noget for regeringspartierne og samarbejdspartierne som de er villige til at tage i mod,   er spiseligt og  de derfor ønsker at  gennemføre sammen med  Lars som Statsminister.
 Der er nok også mange som har undret sig over han ikke ville nøjes med at lade udsende en båndet - på forhånd optaget tale,  til befolkning til sædvanlig tid, men måske har ”forlangt” at DR  sløjfede radioavisen til gengæld for Lars kunne få samme klokkeslæt 18:00, som Dronning Margrethe. Man skal måske ikke sætte sit lys under en skæppe når det  kan være under et fingerbøl eller det der er mindre. 
Om der også var indkøbt ny habit og underbukser  til den direkte tv-nytårs tale vides ikke, men mon ikke partiet Venstre i så fald har ydet et bidrag. 

Inger Støjberg Foto Folketinget/Ministeriet
Lars Løkke Rasmussen  er i øvrigt den Venstre statsminister, der har holdt en nytårstale med den laveste vælgertilslutning,  i sidste Gallup med   17,8 procent af vælgerne, hvilket endnu gang bekræfter Statsministerens rolle som tjener for den blå blok. Der er sat grænser for reform diareen, som løsning på alt fra Venstre. Hvad skal det være? Inger Støjberg som Statsminister TAK!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar