torsdag den 12. januar 2017

Dyre licensbetalte vaner?






LICENSEN-BETALER: Nyheds-direktøren i Danmarks Radio Ulrik  Hagerup,  som er født i 1963 og student fra Gentofte Statsskole, samt Ridder af Dannebrog, og bor i RY ved Silkeborg med hustruen og deres 3 børn. Han får  selv TAXA kørsel betalt, af licensmidler,  hverdag fra hjemmet i RY til TV-byen  Han mener det var en  fejlvurdering, af DR at de betalte  for flytningen-transporten  af  Sisse´s  hest "Jazz", fra Danmark til USA  da hendes mand,  Johannes Langkilde blev udnævnt, som  korrespondent i USA for Danmarks Radio i 2013. Ulrik  Hagerup  tilføjede dog: ”De  samlede flytte omkostningerne ligger inden for det der er fuldstændig i orden og normalt

Og man endelig  ikke må bebrejde Johannes Langkilde født 1977, og gift med Sisse i 2009,  noget som helst , det er DR´s skyld - TJA!
Hvem ejer hesten DR eller Sisse Langkilde?

Så er det man som tvangsindlagt licensbetaler spørger, hvad koster det  hvergang, at udstationerer disse måske overbetalte og overvurderede DR journalister – korrespondenter,  er det flere hundrede tusinde kroner? Når en hestetransport til 70.000 kroner ikke vækker opsigt, eller gør den samlede regning unormal?  

Har man  også her tabt jordforbindelsen? 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar