mandag den 5. december 2016

Nul mere benzin herfra





GRÅSTEN:  Så er tankanlægget  afmonteret med benzinstanderne  transporteret bort. Fa. MOOS  har renst jordtankene og så der er klar til nedbrydningen af tankstationen på Slotsgade 26, som blev opført på den 1.767 m² store grund  tilbage  i  årene1934 til 35 og blev om og tilbygget i 1996. Ejendommen tilhørte Kaj  Jakobsen, indtil salget til kommunen,  som  på stedet først drev en
Billede fra omkring 1962-
  ESSO siden Statoil servicestation fra 1968 til 2008. Først med hovedvægten på autoværkstedet  siden med  kiosksalget og senere kom blomster med mere til. Stationen blev efter 2008  bortforpagtet  til Søren Rasmussen og Michael Eilersen, som drev den frem til  december 2015  i selskabet  STATOIL, GRÅSTEN ApS  som blev tvangsopløst  20. juli 2016.

Stationen set fra Byen..


Fuld aktivitet med at tømme og rense tankene for benzin og olie.













De to tidligere forpagtere kører nu Huset Ras  i  Nygade i ejendomme, som tidligere tilhørte Skomager Langendorff med Michael Eilersen som ejer igennem MI,SØNDERBORG HOLDING ApS.   

Der har også  tidligere været FORD forhandling i servicestation  ejendommen og værkstedet blev engang drevet  under navnet Høck og Heldt,  som man kan læse i KRAKS register  over provins telefoner fra 1959.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar