søndag den 6. september 2015

Orienteringsløb i Gråsten skovene med udgangspunkt på Gråsten Ringriderplads.

Gråsten: Der afholdes i dag  søndag den 6. september, orienterings løb i Gråsten Skovene. Det er  Sønderborg Orienterings Klub, som har indbudt til stævnet og der er tilmeldt 226 løbere. De løber på 10 baner, og der løbes B-løb + 2 division. Banerne har en længde fra  8,08 KM og ned til 2,68. De fleste deltagere løber på bane 3 (5,9 km)og 4 ( 4,75 km) hvor der deltager henholdsvis 35 og 39 løbere. Løberne startede fra 9,30. Ribe, Esbjerg, Horsens og Fyn foruden deltagerne fra det sønderjyske område.

Resultater fra  stævnet:

Den hurtigste tid på strækningen  med de 8,08 km blev  47 min og 20 sek.    Lassen Tue fra Faaborg som dermed opnåede at løbe 5,5  minutter for hver kilometer nr 2  med 56 minutter  blev   Lassen Tue  OK/ Snap og nr. 3 med 59 min Bjarne Skovgaard Knudsen, Faaborg. Den der løb langsomst  i klassen løb bane på  2 timer og 15 minutter. En enkelt blev disket på strækningen.