torsdag den 15. december 2016

Aftale sikrer borgerne mere frit valg.




GRÅSTEN/ Sønderborg: Borgere, der er visiteret til at få dagligvarer bragt ud, fordi de ikke selv kan klare at gå på indkøb, får nu mulighed for at vælge i mellem  fire leverandører,  Bovrup Købmandsgård, Dagli'Brugsen i Dybbøl, Min Købmand i Sønderborg og Min Købmand i Tandslet.
Seniorudvalget har tidligere behandlet og byrådet godkendt, at Sønderborg Kommune fra den 1. marts 2017 indgår kontrakter om at bringe dagligvarer ud i hele kommunen til de borgere, der er bevilget hjælp til betalt vareudbringning. 
Formand for seniorudvalget i
Sønderborg Kommune, Preben Storm
foto Sønderborg Kommune.

I vores gamle aftale var borgerne sikret hjælp til indkøb af dagligvarer, men ikke frit valg af leverandør. Den mulighed får de nu fra 1. marts næste år, og det er jeg glad for. Jeg kan som borger og forbruger vælge mellem flere butikker, og den frihed er det rimeligt, at vore ældre, som ikke selv kan købe ind, også har, siger formand for seniorudvalget i Sønderborg Kommune, Preben Storm.


Næstformand i udvalget,
Jens Peter Thomsen
 foto Sønderborg Kommune
Samtidig holder vi på borgernes vegne fast i kravene til butikkernes
sortiment, til præcis levering til adressen og hjælp til at sætte varerne på plads i fryser og køleskab. Det er også vigtigt, at den side af sagen er i orden.  Udtaler seniorudvalgets næstformand, Jens Peter Thomsen.


Der vil blive udsendt brev til de berørte borgere. hvori de kan læse nærmere om, hvordan de skal forholde sig i forbindelse med den nye aftale.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar